print header

Answers - Shanks Court Quiz

1. What U. S. Supreme Court Justice resigned his seat on the High Court to accept the Republican Presidential nomination? (Answer: Charles Evans Hughes)

2. What former President of the United States was appointed and served as Chief Justice of the U.S. Supreme Court? (Answer: William Howard Taft)

3. What U. S. Supreme Court Justice served as a Special Prosecutor at the Nuremberg Trial for war crimes? (Answer: Robert Jackson)

4. What Chief Justice of the U. S, Supreme Court returned to the bench after having previously served as a Justice, and Secretary of State in the interim? (Answer: Charles Evans Hughes)

5. Who was the first woman ever to be appointed to the U.S. Supreme Court and which President appointed her? (Answer: Sandra Day O'Connor and she was appointed by President Ronald Reagan)

6. Who was the first person of Italian descent to be named to the U. S. Supreme Court?
(Answer: Antonin Scalia)

7. Which President of the United States became famous for attempting to “pack” the U. S. Supreme Court? (Answer: Franklin Delano Roosevelt)

8. Which President of the United States appointed his brother Attorney General? (Answer: John F. Kennedy)

9. Who was the first African-American to be appointed to the U.S. Supreme Court and which President appointed him? (Answer: Thurgood Marshall and he was appointed by President Lyndon Johnson)

connect
  • Facebook
  • twitter
  • rss

Circuit Court

City County Building
400 Main Street
Knoxville, TN 37902

Phone: 865-215-2400

All Courts